top of page
Vastgoed onderhoud

Onderhoud
en reparaties. 

Burgstate geeft bestemming aan ruimte.

Wij zorgen dat jouw eigendommen in optimale staat blijven

Vastgoedonderhoud is van essentieel belang voor het duurzaam verbeteren en behouden van een constructie voor de toekomst. Ons technisch beheerteam is verantwoordelijk voor het oplossen van storingen, het uitvoeren van preventief onderhoud en het begeleiden van alle gerelateerde werkzaamheden. Daarbij kijken we proactief naar verduurzamingsmaatregelen, die mogelijk ook gecombineerd met het reguliere onderhoud uitgevoerd kunnen worden.

Wij fungeren als het aanspreekpunt voor huurders met betrekking tot klachten, storingen en onderhouds- en herstelwerkzaamheden.

 

Daarnaast bieden we ondersteuning bij het opstellen van energielabels, puntentellingen en NEN-metingen. Ook voor bouwadvies en projectbegeleiding bij verbouwingen en renovaties staan we klaar om te assisteren.

Bij Burgstate beschikken we over een gespecialiseerd team voor onderhoud en reparaties, waardoor we snel en oplossingsgericht kunnen reageren op alle onderhoudsbehoeften van onze klanten.

 

Met onze uitgebreide kennis en ons netwerk kunnen we ondersteuning bieden in alle facetten van het technische beheer van vastgoed, waardoor we ervoor zorgen dat jouw eigendommen in optimale staat blijven.

Vastgoed onderhoud

Ontdek wat Burgstate nog meer te bieden heeft!

bottom of page